Hitta passande nätverk för dig som chef eller ledare

Att var en högt uppsatt chef på ett företag kan vara väldigt ensamt ibland. Ju högre upp du är i hierarkin, desto färre personer har du som du kan bolla idéer med. Det är därför viktigt att du söker dig utanför företaget och hittar likasinnade som du kan prata med.

Det finns globala nätverk där du som chef kan få kontakt med andra chefer. Dessa grupper erbjuder många olika saker, bland annat kompetensutveckling, ekonomisk utväxling och mycket mer. Vill du komma till ett sådant nätverk kan du klicka dig vidare här.

Jobba med stressen för att må bättre

Alla människor upplever stress på arbetsplatsen någon gång. Som hög chef är stressnivån ofta väldigt hög och kan ibland bli för mycket. Det är därför viktigt att du jobbar med dig själv och hur du hanterar stressen som jobbet medför.

Det finns massor av saker du kan göra själv för att motverka stress. Du kan bland annat äta näringsrik mat och se till att du får ordentligt med sömn på nätterna. Det finns även olika andningsövningar du kan göra som hjälper till när du är stressad. Det viktigaste är att du gör något åt stressen, innan det blir för mycket.